dimecres, 11 de desembre del 2013

ÈXIT DE LA PRIMERA TROBADA INTERNA


Aquest diumenge al matí s’ha realitzat la primera trobada interna de l’escola de bàsquet del C.B 3 VILES. Hi ha participat 22 nens de les poblacions de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicens de Montalt i Caldes d’Estrac.

La trobada ha començat amb la pintada d’un mural fet amb paper d’embalar i pintura en el que decoraven les lletres : ESCOLA 3 VILES.
Quan han arribat tots els nens i nenes han recordat els seus noms i han jugat a una macro aranya. Un cop la cadena d’aranya ja era gegant hem canviat d’activitat i han estat buscant fotografies de tots els nens de l’escola que estaven amagades sota els cons. Cada vegada que en trobaven una tot el grup anava a un mural en el que hi estaven escrites les tres poblacions de les quals formen part els nostres jugadors i deixaven la fotografia a la població corresponent del nen.
Acabada l’activitat i ja coneixent-se millor tots els nens i nenes han anat a refrescar-se amb l’aigua i s’han dividit en dos grups. Un grup ha estat fent el circuït d’habilitats i l’altre grup ha fet un partit amb una macro pilota, després a l’inrevés.
Els més petitons han estat una estona jugant amb els globus mentre els grans començaven el partit amb les cistelles baixes. Després els petits també han fet partidet i els grans han traslladat el partit a les cistelles grans.
Ja començava a roncar-nos la panxa així que hem gaudit d’un bon pica pica gràcies a la col·laboració de totes les famílies que han portat un munt de patates, olives, galetes…
I finalment els entrenadors hem sorprès als petitons de la casa obsequiant-los amb una medalla per a cada un i amb una pinyata final que ha deixat el pavelló ben ple de confeti!!!!
Resumint, una gran vetllada en la que hem gaudit del bàsquet i de les amistats que hi hem trobat. Ara ja esperem la següent!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada